Održan sastanak Uprave INA-Industrije nafte, d.d.

Zagreb, 15. lipnja – Uprava INA – Industrija nafte, d.d. na jučerašnjoj je sjednici opozvala g. Bojana Milkovića s funkcija Glavnog izvršnog direktora i Izvršnog direktora za istraživanje i proizvodnju nafte i plina počevši od 14. lipnja, a temeljem njegovog osobnog zahtjeva.

G. Bojan Milković, nastavit će raditi u Ini na mjestu savjetnika u segmentu djelatnosti Istraživanje i proizvodnja nafte i plina, a temeljem njegovog dosadašnjeg radnog iskustva i stručnosti.

U tom smislu, kompanija podržava povratak g.  Milkovića na posao. Nadamo se da će se u okviru postupka koji je u tijeku dokazati neutemeljenost navoda protiv njega.

Na istom sastanku g. Želimir Šikonja imenovan je na poziciju Izvršnog direktora za istraživanje i proizvodnju nafte i plina na neodređeno vrijeme.

Uprava je također jednoglasno produžila ovlaštenje predsjednika Uprave g. Zoltána Áldotta za nadzor nad sektorima direktno podređenima Glavnom izvršnom direktoru na razdoblje od 90 dana ili do daljnje odluke.Priloženi dokument