Održana akcija „Darovi za mališane“

Djelatnici BP Slatina slatkišima iznenadili djecu vrtića „Zeko“
Akcija darivanja održana na BP Slatina

Zagreb, 9. srpnja 2013.- Danas je na Ininoj benzinskoj postaji Slatina u Slatini održana akcija „Darovi za mališane“ u sklopu koje su djelatnici navedene benzinske postaje djeci koja pohađaju lokalni dječji vrtić „Zeko“ poklonili pakete sa slatkišima.
Komentirajući ovu akciju, Vjekoslav Ivandija, direktor Inine maloprodajne regije Osijek, izjavio je „Samoinicijativnim pokretanjem akcije djelatnici BP Slatine demonstrirali su timski rad, želju za uključivanjem u život lokalne zajednice u kojoj rade i naravno razveselili mnoštvo djevojčica i dječaka iz slatinskog vrtića „Zeko“, zbog čega mi je iznimno zadovoljstvo biti dijelom ovog projekta. Također, želio bih napomenuti ovo nije prvi put da zaposlenici Ininih benzinskih postaja udružuju snage kako bi podržali i pomogli hvalevrijedne projekte, na čemu im u Ini čestitamo i nadamo se da će s time, uz podršku kompanije, i nastaviti.“
Akciju „Darovi za mališane“ osmislili su i organizirali djelatnici BP Slatina nakon što su u mjesecu lipnju ostvarili najbolju prodaju čokoladica Snickers u aktivnoj prodaji, zbog čega ih je dobavljač nagradio dodatnim količinama različitih slatkiša. Dobivene dodatne količine djelatnici su, stoga, odlučili pokloniti mališanima dječjeg vrtića „Zeko“ tijekom njihovog današnjeg posjeta BP Slatina.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.854 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel: 01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument