Održana Izvanredna Glavna skupština Društva

Zagreb, 18. prosinca – INA-Industrija nafte, d.d. održala je 18. prosinca 2012. godine Izvanrednu Glavnu skupštinu Društva, na kojoj je bilo prisutno 9.829.155 glasova ili 98,292 % od ukupno 10.000.000 dionica.

Na dnevnom redu Glavne skupštine bila je odluka o opozivu i izboru članova Nadzornog odbora Društva. Donesene su odluke da se opozivaju g. Davor Štern, g. Damir Vanđelić i gđa Gordana Sekulić sa svojih pozicija u Nadzornom odboru te se za nove članove Nadzornog odbora imenuju g. Željko Perić, g. Siniša Petrović i g. Mladen Proštenik. Uz spomenute novoizabrane članove Nadzornog odbora, na mandat od četiri godine počevši od dana stupanja na snagu ove odluke, izabrani su i dosadašnji članovi Nadzornog odbora g. Szabolcs I. Ferencz, g. Ferenc Horváth, g. József Molnár, g. György Mosonyi te g. Oszkár Világi.

Na sjednici Nadzornog odbora održanoj nakon Skupštine g. Siniša Petrović imenovan je predsjednikom Nadzornog odbora Ine, dok je g. György Mosonyi izabran za potpredsjednika.Priloženi dokument