Otvoren 3. natječaj za stipendiranje najstudentskih projekata

Zagreb, 15. listopad – U suradnji s Jutarnjim listom, INA-Industrija nafte, d.d. pokrenula je i ove godine natječaj za dodjelu stipendija za najstudentske projekte, a s ciljem poticanja studenata na aktivno uključivanje u rad znanstvene zajednice i razvoj novih znanstvenih projekata, kao i olakšavanja njihovog školovanja. Pozvani da se prijave na natječaj su studenti Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije u Zagrebu, Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu, Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu te Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta u Zagrebu.

Autorske radove stručnog ili znanstvenog karaktera studenti trebaju prijaviti iz područja kemije, kemijskog inženjerstva, procesnog strojarstva, energetike, zaštite okoliša, automatizacije industrijskih postrojenja i informacijsko-komunikacijske tehnologije putem online prijavnice  do 13. studenog 2012. putem linka www.jutarnji.hr/najprojekt, gdje su također dostupne informacije o uvjetima prijave, detalji o natječaju te opće upute za pisanje i tehničko opremanje radova.

Autori deset najprojekata bit će nagrađeni jednogodišnjom stipendijom kao i stručnim usavršavanjem u Ini u trajanju od 30 dana. Dodijelit će se ukupno deset stipendija; jedna stipendija u vrijednosti 19.200 kn, tri stipendije u vrijednosti 12.000 kn te 6 stipendija u vrijednosti 7.2000 kn. Imena dobitnika stipendije biti će objavljena u Jutarnjem listu 7. prosinca, nakon što stručni žiri odabere deset najboljih radova.

Priloženi dokument