Otvorena Inina benzinska postaja Smokovik nakon kapitalne rekonstrukcije

SPLIT, 23. rujna 2011. – Inina benzinska postaja Smokovik svečano je otvorena nakon završene kapitalne rekonstrukcije u sklopu projekta modernizacije Inine maloprodajne mreže.

Svečanom otvaranju nazočili su predstavnici Splitsko – dalmatinske županije, grada Splita i grada Solina te predstavnici Ine na čelu s Darkom Markotićem, Ininim izvršnim direktorom za Trgovinu na malo.

U sklopu otvorenja održat će se niz atraktivnih događanja za potrošače od 10.00 do 18.00 sati. Za svakih potrošenih 200 kuna potrošači su mogli osvojiti brojne nagrade, a bez obzira na iznos za utočeno gorivo okušati se i u vožnji utrke na Playstationu s automobilističkim asom Nikom Pulićem.
Tom prilikom Darko Markotić je istaknuo:  „Benzinska postaja Smokovik je još jedna u nizu Ininih postaja koje su u potpunosti rekonstruirane u sklopu Plavog koncepta odnosno projekta modernizacije i revitalizacije naše maloprodajne mreže. Projekt podrazumijeva visoku tehničku opremljenost benzinskih postaja te unapređenje usluge poput povećanja uslužnosti zaposlenika s ciljem unapređenja odnosa sa kupcima, proširenje gastro ponude, uvođenje bežičnog interneta, ali i novi osvježeni vizualni identitet te dodatnu ponudu u asortimanu s ciljem da Inina prodajna mjesta budu još ugodnija mjesta kupnje.“

Benzinska postaja Smokovik  u ponudi ima četiri vrste goriva – Eurosuper BS 95 CLASS,  Eurosuper BS 98, Eurodizel BS i Eurodizel BS CLASS – te plin u bocama i maziva. U maloprodajnom prostoru koji se proteže na 90 kvadratnih metara dostupan je bogat asortiman roba široke potrošnje, kao i samoposlužni aparat za kavu. Radno vrijeme postaje je non-stop.

Priloženi dokument