Otvorene prijave za Freshhh 2012.

INA-Industrija nafte, d.d. treću godinu zaredom poziva hrvatske studente da se uključe u Freshhh on-line međunarodno natjecanje, koje se provodi na razini MOL Grupe. Natjecatelji će se boriti za pobjedu u on-line igri MOiL Tycoon rješavajući probleme vezane za rad naftne industrije, a najbolje plasirani osvojit će priliku za sudjelovanje u završnici natjecanja u Budimpešti, novčane nagrade, kao i mogućnost sudjelovanja u programu Growww za 2012. godinu.

Pozvani da se prijave na natjecanje su tročlani timovi studenata završnih godina tehničkih i poslovnih fakulteta, koji pokazuju zanimanje za industriju nafte i plina te su spremni na rješavanje izazovnih zadataka iz spomenutog područja.

Cilj ovog natjecanja, koji je u protekle dvije godine doživio uspjeh među studentima u Hrvatskoj,  je približiti svijet naftne industrije mladim ljudima različitih struka i usmjerenja te  ih zainteresirati za rad u ovom dinamičnom području, kojeg je i INA dio. Hrvatski studenti su u protekle dvije godine pokazali izvrsnost u rješavanju postavljenih zadataka i uspješno se plasirali u finale, dok je u 2011. hrvatski  tim „Freshhh Start“, čiji su članovi bili Danijel Posavec, Kristijan Bakarić i Ivan Goršek s Rudarsko geološko naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, odnio pobjedu u konkurenciji od 596 timova iz više od 60 zemalja i sa više od 200 fakulteta.

Svi zainteresirani kandidati za Freshhh 2012. pozvani su da svoje prijave pošalju do 16. ožujka putem linka http://freshhh.net/, a više informacija dostupno je na https://www.ina.hr/default.aspx?id=4551.Priloženi dokument