Otvorene prijave za Freshhh 2013.

INA-Industrija nafte, d.d. četvrtu godinu zaredom poziva hrvatske studente da se uključe u Freshhh on-line međunarodno natjecanje. Natjecatelji će se boriti za pobjedu u on-line igri MOiL Tycoon rješavajući probleme vezane za rad naftne industrije, a najbolje plasirani osvojit će priliku za sudjelovanje u završnici natjecanja u Budimpešti, novčane nagrade, kao i mogućnost sudjelovanja u programu Growww za 2013. godinu.

Pozvani da se prijave na natjecanje su tročlani timovi studenata završnih godina tehničkih i poslovnih fakulteta, koji pokazuju zanimanje za industriju nafte i plina te su spremni na rješavanje izazovnih zadataka iz spomenutog područja.

Cilj ovog natjecanja, koje je proteklih godina doživjelo uspjeh među studentima u Hrvatskoj,  je približiti svijet naftne industrije mladim ljudima različitih struka i usmjerenja te  ih zainteresirati za rad u ovom dinamičnom području, kojeg je i INA dio. Hrvatski studenti dosad su pokazali izvrsnost u rješavanju postavljenih zadataka te se svake godine uspješno kvalificirali u finale, ostvarujući odlične rezultate.

Svi zainteresirani kandidati za Freshhh 2013. pozvani su da svoje prijave pošalju putem linka www.freshhh.net/ do 17. ožujka.Priloženi dokument