Otvorene prijave za Inin pripravnički program Growww

  • Pripravnici imaju priliku sudjelovati u međunarodnim projektima, razvijati se i surađivati s brojnim kolegama i vrhunskim stručnjacima
  • Prijave su otvorene do 30. travnja na hr/growww
  • INA je godinama na vodećoj poziciji u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata, a Growww je nagrađen i kao najbolji program za studente u sklopu Croatia’s Best Employer Brand Awards 2019.

 Zagreb, 17. ožujka 2021. – INA Grupa traži pripravnike u sklopu programa Growww koji žele raditi u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj. Kompanija tako već 12 godina zaredom uvodi diplomante u poslovni svijet i ne nudi im samo posao – nego karijeru!

Program Growww je jedinstveni jednogodišnji pripravnički program za diplomante s mogućnosti stalnog zaposlenja, a pripravnike kroz godinu usmjerava i potiče mentor kako bi se što bolje prilagodili dinamičnom i multikulturalnom okruženju. Kroz Growww kompanija nudi posao s punim radnim vremenom, konkurentnom plaćom i odlične mogućnosti razvoja. Pripravnici imaju priliku sudjelovati u međunarodnim projektima i surađivati s kolegama iz ostalih kompanija unutar Grupe.

Gđa Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini pozvala je diplomante da ne propuste odličnu priliku: „Godinama smo na vodećoj poziciji u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata, a Growww je nagrađen i kao najbolji program za studente u sklopu Croatia’s Best Employer Brand Awards 2019. Ovo je izvrsna prilika za sve studente koji će uskoro diplomirati ili one koji su već diplomirali, a imaju manje od godinu dana radnog staža u struci. Jednogodišnji pripravnički program nudi izvrsnu priliku za upoznavanje naše industrije te sudjelovanje u vrlo uzbudljivom razdoblju transformacije energetskog sektora. Vaš talent, inovativne i svježe ideje te naša raznolika i inkluzivna korporativna kultura savršena su formula koja nam omogućuje ispunjavanje zajedničkih ciljeva. Čekamo vas!“

Svi zainteresirani kandidati koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jednu godinu radnog iskustva u struci, pozvani su da putem službene stranice saznaju koji su uvjeti potrebni te da se prijave na natječaj do 30. travnja 2021.

 

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

PR

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr