Pametna alternativa! Putuj i štedi s INA autoplinom!

  • Ove jeseni i zime INA ponovno pokreće uspješnu akciju ugradnje plinske instalacije u benzinska vozila.
  • Uz ugradnju vrhunske plinske instalacije akcija uključuje i 2.000 kuna za autoplin na INA kartici.

Zagreb, 2. listopada 2020. – S ciljem osvještavanja i poticanja razvoja tržišta autoplina, INA ponovno pokreće akciju ugradnje plinske instalacije u benzinska vozila. Naime, autoplin se smatra alternativnim gorivom, a u odnosu na druga fosilna goriva manje je štetan za okoliš jer izgara bez dima, čađe i neugodnih mirisa. Prednost korištenja autoplina pokazuje i njegova ekonomičnost – osigurava nižu cijenu, kao i dulji vijek trajanja motora i katalizatora. 

Akcija uključuje ugradnju vrhunske plinske instalacije s 2 do 5 godina jamstva na ovisno o izabranom sustavu te uključenih 2.000 kuna za autoplin na INA kartici. INA autoplin dostupan je za punjenje na Ininim maloprodajnim mjestima, a njegova kvaliteta usklađena je s europskom normom za autoplin EN 589.

“U zadnjih nekoliko godina INA je usmjerena na razvoj tržišta autoplina u Republici Hrvatskoj. Snažno širimo ponudu naše maloprodajne mreže uvođenjem autoplina na lokacije. Cilj nam je zadovoljiti potrebe kupaca te nastaviti ulagati u kvalitetu i uslugu autoplina kako bismo i u ovom segmentu poslovanja zadržali vodeću poziciju na konkurentnom i dinamičnom tržištu”, naglasio je Zlatko Galešić, rukovoditelj Prodaje specijalnih proizvoda.

Sve više vozača odlučuje se na ugradnju autoplina, a među njima je i poznati glumac, Dušan Bućan koji je istaknuo: „Vožnja na autoplin mi se više isplati, a jedna od bitnijih stvari je što time pridonosim i manjem utjecaju na okoliš. Od kada sam u sklopu Inine akcije ugradio autoplin, ne osjećam nikakvu razliku u radu motora u odnosu na standardna goriva.“

Akcijska ponuda vrijedi od 1. listopada do 31. prosinca 2020. godine, a uključeni iznos na kartici može se potrošiti na Ininim maloprodajnim mjestima u razdoblju od godine dana od aktivacije kartice. Popis ovlaštenih servisera koji sudjeluju u akciji potražite na internetskoj stranici Ine.

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

 PR

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr