Počinje Zagreb Auto Show „powered by INA CLASS“

  • INA podržala povratak Zagreb Auto Showa nakon osam godina izbivanja
  • INA za posjetitelje pripremila brojne aktivnosti
  • U petak druženje s Gibonnijem

Zagreb, 04. travnja 2016.– Sve je spremno za početak automobilističkog spektakla godine, Zagreb Auto Showa „powered by INA CLASS“. Ovaj međunarodni salon automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije, uz Inino generalno pokroviteljstvo, vraća se na Zagrebački velesajam od 05. do 10. travnja 2016., nakon osam godina izbivanja.

INA je za ljubitelje automobila, koji su dugo čekali da u Zagrebu ponovno osjete spektakl koji pruža jedna ovakva automobilistička manifestacija, pripremila brojne aktivnosti. Posjetitelji će svakodnevno moći uživati u vožnjama na simulatoru. Sigurne nagrade zagarantirane su na Ininom vrtuljku, a adrenalinska uzbuđenja kroz provjeru vozačkih sposobnosti na auto slalomu.

Na Ininom izložbenom prostoru zabava je osigurana, a posjetitelji ga mogu potražiti u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

Za odlično raspoloženje INA će se posebno pobrinuti u petak, 8. travnja. Gibonni će od 13:00 sati na Ininom izložbenom prostoru promovirati novi CD, a od 20:00 sati posjetitelji će se moći zabaviti na koncertu Natali Dizdar. Sve će imati humanitarni karakter jer će dio prihoda od prodaje CD-a biti doniran SOS Dječjem selu Hrvatska dok će prihodi od prodanih ulaznica za Zagreb Auto Show između 19:00 i 22:30 sati biti donirani ginekološkom odjelu KBC-a Sveti Duh za kupnju dvaju medicinskih uređaja.

Zagreb Auto Show međunarodno je priznat događaj od posebnog društvenog značenja. INA je to prepoznala i svojim generalnim pokroviteljstvom te bogatim planom aktivnosti potvrdila da je pouzdan partner svih najvažnijih automobilističkih događaja u zemlji, ali i pouzdan partner lokalne zajednice u kojoj posluje.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 438 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr