Pod Ininim pokroviteljstvom održan 42. Memorijal Stjepan Grgac

Pod Ininim pokroviteljstvom, u Ivanić Gradu je jučer održana tradicionalna međunarodna biciklistička utrka 42. Memorijal Stjepan Grgac, koja je kalendarom Hrvatskog biciklističkog saveza  utvrđena kao bodovna za Kup Hrvatske u cestovnom biciklizmu za 2012. godinu. Na utrci je nastupilo više od 300 biciklista i biciklistica iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske, Katara i drugih zemalja.

Memorijal Stjepan Grgac je međunarodna biciklistička utrka koju BK Ivanić organizira u čast najvećeg hrvatskog bicikliste svih vremena, Stjepana Grgca, višestrukog prvaka Zagreba, Hrvatske i Jugoslavije između dva svjetska rata. Stjepan Grgac je bio i sudionik najveće biciklističke utrke na svijetu Tour de France 1936.godine.

INA je, kroz svoje proizvodne pogone Žuticu, Etan i Šumećane, na području Ivanić Grada prisutna još od 50-ih godina prošlog stoljeća te je sa zadovoljstvom i ove godine podržala održavanje Memorijala, nastavljajući time svoju tradiciju pružanja potpore kvalitetnim projektima u sredinama u kojima djeluje.Priloženi dokument