Potpisan Ugovor o opskrbi plinom s Petrokemijom d.d.

Zagreb, 7. prosinca – Prirodni plin d.o.o., član INA Grupe i Petrokemija d.d. jučer, 6. prosinca,  potpisali su Ugovor o opskrbi plinom na razdoblje od dvije godine, odnosno do 31. prosinca 2013. godine. U ime Prirodnog plina, ugovor je potpisala gđa Davorka Tancer, direktorica tvrtke, a u ime Petrokemije predsjednik Uprave g. Josip Jagušt te član Uprave g. Nenad Marinović.

Sukladno Ugovoru, predviđena je isporuka oko 650 milijuna m3 prirodnog plina godišnje, što je na razini dosadašnjih godina. Da podsjetimo, Prirodni plin se javio na natječaj za opskrbu plinom koji je Petrokemija provela sredinom ove godine. U međuvremenu su ove dvije tvrtke pregovarale o uvjetima isporuke. Postignuti uvjeti ocijenjeni su kao zadovoljavajući za obje strane te je u tom smislu nedavno postignut konačni dogovor.

„Izuzetno smo zadovoljni što nastavljamo dugogodišnju suradnju s Petrokemijom. Pregovori su vođeni u duhu dobrih partnerskih odnosa te će u tom okviru biti nastavljena i naša buduća suradnja. Svakako želim napomenuti da nam je Petrokemija jedan od ključnih kupaca te nam je stoga iznimno zadovoljstvo što je ova kompanija još jednom prepoznala Inu kao pouzdanog i kvalitetnog opskrbljivača.“ – izjavila je ovom prilikom gđa Tancer.Priloženi dokument