Predstava Don Juan obilježit će završetak ovogodišnjih Riječkih ljetnih noći

  • INA ponovno podržala Riječke ljetne noći
  • Kraj manifestacije obilježit će predstava Don Juan koja će se izvesti 23. i 24. srpnja

Rijeka, 21. srpnja 2014. – Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci predstavljena je plesna predstava Don Juan koja će se uz podršku Ine izvesti u sklopu završnog programa Riječkih ljetnih noći 23. i 24. srpnja.

Obraćajući se prisutnima, intendantica HNK gđa. Nada Matošević Orešković zahvalila se Ini na višegodišnjoj podršci i suradnji, dok je g. Igor Šepić, direktor Rafinerije nafte Rijeka izjavio „Vrlo smo zadovoljni što je i ove godine nastavljena suradnja Ine i Riječkih ljetnih noći ponajviše zato jer je INA uz Rijeku posebno vezana i veseli nas što će njezini građani i posjetitelji opet imati priliku uživati u ovako kvalitetnom kulturnom sadržaju. Sve ih pozivamo da pogledaju i predstavu Don Juan, jednu pravu kulturnu poslasticu koja će svečano obilježiti kraj ovogodišnjih Riječkih ljetnih noći i zasigurno oduševiti sve posjetitelje“.

Plesna predstava Don Juan nastala je u koprodukciji Baleta HNK Ivana pl. Zajca – festivala Riječke ljetne noći,  Bitef teatara iz Beograda, festivala Grad teatar Budva i nezavisne producentice Maše Kolar, a izvedba će biti obogaćena glazbom Rundek Cargo Trija. 11. Riječke ljetne noći traju do 24. srpnja 2014., a kroz mjesec srpanj ponudu grada Rijeke obogatile su mnogim kulturnim sadržajima, predstavama, koncertima, izložbama i uličnim nastupima. INA već četvrtu godinu podržava Riječke ljetne kroz pokroviteljstvo baletnog programa.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument