Preko 120 pripravnika danas započelo pripravnički staž u Ini

Zagreb, 01. rujna – Potpisivanjem ugovora o radu danas je svoj jednogodišnji pripravnički staž u Ini započelo 122-je pripravnika, zaposlenih kroz program Growww 2011. Pripravnicima koji će svoju jednogodišnju praksu provesti u Ininim službama u Zagrebu, Đurđevcu, Donjem Miholjcu i Ivanić-Gradu dobrodošlicu je zaželjela direktorica Inine Službe za razvoj i obrazovanje Ivana Kovačević Vukas, dok su pripravnike zaposlene u Ininim rafinerijama u Rijeci i Sisku prvog radnog dana pozdravili direktori Rafinerija Damir Butković i Igor Šepić.

Pozdravljajući pripravnike, Ivana Kovačević Vukas izrazila je uvjerenje kako će oni, kao mlade i stručne osobe, svojom motiviranošću i inovativnošću donijeti nove, svježe, ideje koje će biti na dobrobit razvoja cjelokupne kompanije. „Također vjerujem da je INA, kao jedna od najvećih hrvatskih tvrtki s tradicionalno značajnom ulogom u gospodarstvu, za vas izvrsno okruženje u kojem ćete biti u prilici razvijati svoje potencijale, a svoje postojeće talente i kreativnost iskazati na najbolji mogući način.“, dodala je Kovačević Vukas. „Bili ste među čak 3000 mladih visokoobrazovanih talenata koji su se, kroz Growww program, ove godine prijavili za rad u Ini, odnosno izrazili želju da svoj profesionalni put započnu u njoj. Činjenica da ste se nam se u toj iznimno velikoj konkurenciji nametnuli, odnosno izborili se da budete među 122 ovogodišnja pripravnika, uistinu vam može služiti na čast i biti najbolji poticaj za budući rad. Nama, s druge strane, to je vjerodostojan dokaz da smo dobili najbolje od najboljih, kvalitetan kadar koji će zasigurno pridonijeti daljnjem uspješnom radu i razvoju kompanije. Vjerujem kako ste vi – vrijedni i pametni mladi ljudi –  s jedne i INA kao uspješna kompanija s druge strane jamac sigurnog uspjeha za obje strane.“, rekla je Kovačević Vukas

Growww program usmjeren je zapošljavanju mladih stručnjaka iz pojedinih područja, te se po drugi put provodi u Ini. Growww selektira diplomante određenih fakulteta, koji su pokazali interes za sudjelovanje, s ciljem odabira najboljih pripravnika za jednogodišnju praksu u tvrtki nudeći im mogućnost stalnog zapošljavanja. Growww pripravnici će u sklopu jednogodišnjeg programa imati mentore koji su educirani za posao uvođenja mladih snaga u radne procese, predavanja u sklopu Programa poslovne edukacije i stručne posjete svim Ininim pogonima.

Priloženi dokument