Priopćenje

Zagreb, 25. listopada – G. Peter Chmurčiak, Inin izvršni direktor za Rafinerije i marketing te g. Zoltan Aldott, predsjednik Uprave Ine, usuglasili su se danas oko podnošenja prijedloga na odobrenje Upravi na njezinoj idućoj sjednici, a vezano uz odlazak g. Chmurčiaka sa njegove pozicije u Ini.
G. Chmurčiak kompaniju bi napustio nakon prenošenja zadataka novom izvršnom direktoru za R&M koji će biti imenovan od strane Uprave, a što se očekuje 1. siječnja 2012. ili prije.
G. Peter Chmurčiak odlazi iz Ine zbog privatnih razloga.

Peter Chmurčiak je radio u Ini od 2009. godine, najprije kao izvršni direktor za financije te od siječnja 2010. na svojoj dosadašnjoj poziciji. U oba područja dao je značajan doprinos razvoju Ine te rafinerijskom poslovanju. Pod njegovim vodstvom menadžment Rafinerija i marketinga znatno je transformiran i ojačan, određeni ključni ulagački projekti u Rijeci i Sisku završeni, a Inina veleprodajna pozicija u Hrvatskoj i regiji je stabilizirana te tijekom godine i ojačana. Kompanija snažno cijeni stručnost, trud i predanost g. Chmurčiaka te njegova postignuća.

Priloženi dokument