Privremeno zatvaranje BP Trogir-marina u sklopu radova modernizacije

U sklopu modernizacije naših benzinskih postaja najavljujemo privremeno zatvaranje postaje Trogir-marina zbog zahtjevnijih radova.

Benzinska postaja Trogir-marina za kupce će biti zatvorena od nedjelje, 20. svibnja na period od 2 dana. Naše vjerne kupce pozivamo da se gorivima i robom široke potrošnje do ponovnog otvorenja u srijedu, 23. svibnja, opskrbe na Ininoj benzinskoj postaji Trogir-Brigi, a nautičare na našim BP Šolta i Milna-marina.

INA je u lipnju prošle godine pokrenula projekt pod nazivom „Plavi koncept“ kojim modernizira većinu svoje maloprodajne mreže. Rekonstruirano je i obnovljeno oko četrdeset benzinskih postaja, uvedena su Class goriva vrhunske kvalitete te dizel gorivo s bio komponentom.

Ove godine u planu je intenzivirana modernizacija benzinskih postaja na većem broju lokacija. Do početka turističke sezone fokusirat ćemo se na benzinske postaje diljem obale kako bi spremno odgovorili na pojačanu potražnju za našim proizvodima i uslugama tijekom ljetnih mjeseci.Priloženi dokument