Promocija dokumentarnog filma „Top stipendije za top studente“ te Inina prezentacija Growww, Freshhh i NajMentor/ica programa i PIMS Akademije

Povodom jubilarne desete obljetnice održavanja akcije „Top stipendija za top studente“, na Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu (RGN), Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije (FKIT) i splitskom Kemijsko-tehnološkom fakultetu, 03., 04. i 09. svibnja, prikazan je dokumentarni film o bivšim dobitnicima ove najveće stipendije u Hrvatskoj koja se dodjeljuje najboljim i najsvestranijim studentima.

Nakon prikazivanja dokumentarnog filma, koji prikazuje životne priče nekih od najuspješnijih studenata, i u kojem studenti govore o sebi, svojim postignućima i planovima za budućnost te o pogodnostima koje im je omogućila prestižna titula i vrijedna nagrada Top stipendije, INA -Industrija nafte, d.d. d.d., kao jedan od dugogodišnjih partnera „Top stipendije“, okupljenim je studentima spomenutih fakulteta predstavila svoje programe Growww, Freshhh i NajMentor/ica, te PIMS Akademiju namijenjene nadarenim studentima i mladim diplomantima. Tako su prisutni studenti nakon odgledanog motivirajućeg filma o svojim uspješnim kolegama, „iz prve ruke“ mogli doznati sve o mogućnostima ostvarivanja karijere u Ini, jednoj od najpoželjnijih poslodavaca među mladim i perspektivnim studentima u Hrvatskoj. Tijekom promocije predstavnici Ine izrazili su zadovoljstvo što su već desetu godinu zaredom dio projekta „Top stipendije“  te istaknuli da su programi zapošljavanja za mlade u Ini nastavak njihove poslovne strategije ulaganja u mlade i perspektivne pojedince.