Proslavljena 40. godišnjica Skijaškog kluba Naftaplin

Zagreb, 27. svibnja– U subotu, 25. svibnja, obilježena je 40. godišnjica Skijaškog kluba Naftaplin u prostorijama Kluba na Sljemenu, Zagreb, pod sponzorstvom INA-Industrije nafte, d.d. Kroz duga desetljeća svog djelovanja, Skijaški klub Naftaplin privukao je veliki broj zaljubljenika u skijanje i organizirao mnoga natjecanja za svoje članove te organizirao školu skijanja na Sljemenu.

Uz predstavljanje izvješća o radu Kluba u protekla četiri desetljeća, vodstvo Kluba dodijelilo je zahvale i priznanja istaknutim članovima te predstavilo plan rada Kluba za sljedeću sezonu, nakon čega su uzvanici uživali u druženju.

Komentirajući događanja, Dragutin Domitrović, Predsjednik Uprave Crosca i Predsjednik Skijaškog kluba Naftaplin, zahvalio je Ini na podršci u obilježavanju obljetnice te dodao „Iza Skijaškog kluba Naftaplin čak je 40 godina djelovanja. Kao predsjednik kluba zadovoljstvo mi je što su kroz naš klub prošle brojne generacije malih i velikih skijaša kojima su naši treneri prenosili svoje dragocjeno znanje i iskustvo. Također, ponosan sam i što se naši članovi i dalje aktivno druže, skijaju i vesele zajedno kroz škole skijanja, treninge, razne izlete, pa i natjecanja te na taj način nastavljaju tradiciju Kluba“.Priloženi dokument