Reprezentativci dijelili karte na Ininoj postaji

  • INA za svoje kupce organizirala druženje s reprezentativcima Lukom Modrićem, Ivicom Olićem, Mateom Kovačićem i Nikom Kranjčarom
  • Igrači kupcima dijelili autograme i ulaznice za utakmicu Hrvatska- Belgija

Zagreb, 9. listopada 2013. – Uoči kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu INA je na benzinskoj postaji Miramarska u Zagrebu u ponedjeljak, 7. listopada, za svoje kupce organizirala druženje s reprezentativcima.
Posjetitelji Inine postaje mogli su ovom prilikom upoznati igrače Luku Modrića, Ivicu Olića, Matea Kovačića i Niku Kranjčara, koji su im podijelili autograme i ulaznice za utakmicu Hrvatska- Belgija koja se igra na Maksimiru 11. listopada 2013. Reprezentativci su također pristiglim navijačima podijelili potpisane replike nogometnih lopti, izrađenih posebno za ovu priliku, a svi prisutni imali su priliku i za fotografiju sa svojim omiljenim nogometašima.
INA se kroz godine dokazala kao tradicionalni partner sportaša i priznatih sportskih manifestacija. Ugovorom s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS), potpisanim krajem kolovoza ove godine, INA je postala generalni sponzor te tako dala svoju podršku radu Saveza i hrvatskim reprezentativcima na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument