Rukometaši RK Zagreba družili se s kupcima na Fresh Corneru

Zagreb, 23. ožujka 2024. – Rukometaši RK Zagreba posjetili su Fresh Corner, gdje su uz druženje s navijačima i kupcima najavili nadolazeću utakmicu osmine finala Machineseeker EHF Lige prvaka protiv Montpellier HB-a. Fresh Corner ponosan je generalni sponzor najuspješnijeg hrvatskog rukometnog kluba.

Dobre nastupe u ovogodišnjoj Machineseeker EHF Ligi prvaka zagrebački rukometaši žele nastaviti na domaćem terenu protiv francuskog Montpellier HB-a. Kao petoplasirana momčad skupine A Zagrebaši su izborili prolazak u eliminacijski dio natjecanja. U borbi za četvrtfinale odmjerit će snage s francuskim viceprvakom, za što će trebati i gromoglasnu podršku navijača u zagrebačkoj Areni 27. ožujka od 20.45 sati. Zagrijavanje za utakmicu odrađeno je danas u ugodnom ambijentu Fresh Cornera na Langovom trgu. S kupcima i ljubiteljima rukometa družili su se igrači Ivan Čupić, Luka Lovre Klarica, Filip Glavaš, Matej Mandić te trener Andrija Nikolić. Uz dobru formu, vatrenu podršku vjernih navijača i jakog sponzora kao što je Fresh Corner sportske ambicije Rukometnog kluba Zagreb su porasle.

Više o ambicijama, uspješnoj sponzorskoj suradnji te rezultatima koje je postigao RK Zagreb u uvodnom dijelu rekao je direktor hrvatskih rukometnih prvaka Vedran Šupuković: „Ovo je za nas utakmica desetljeća, prilika jedne generacije da ostvari povijesni rezultat. Na pragu smo ulaska među osam najboljih klubova Europe, a svi ti klubovi raspolažu višestruko većim proračunom od našega. Velika hvala našem generalnom sponzoru Fresh Corneru, partnerima iz Ine i Tifona koji su prošlog ljeta prepoznali našu kvalitetu i bez čije pomoći sigurno ne bismo postigli ovaj već sada veliki rezultat. Hvala i navijačima koji su prepoznali kvalitetu i koji su se vratili u Arenu Zagreb. Proteklih nekoliko godina prolazili smo teško razdoblje, ali zajedničkim naporima svih ljudi u klubu, ponajprije igrača i stručnog stožera, kao i uprave kluba dogurali smo daleko. Vjerujem da još nismo rekli sve što imamo u ovoj sezoni, a siguran sam da ćemo u sljedećim godinama nastaviti rasti.”

Trener Andrija Nikolić u ime ekipe zahvalio je sponzorima na gostoprimstvu te dodao: „Pobijedili smo OTP Bank – Pick Szeged i Paris Saint-Germain te se nadamo da ćemo i treći put slaviti u Areni Zagreb nakon ovakvog predivnog druženja kod našeg generalnog sponzora Fresh Cornera. Želim zahvaliti našim partnerima iz Ine i Tifona čija je potpora također odigrala bitnu ulogu u našim rezultatskim uspjesima ove sezone. Rukomet je momčadski sport, a važan su dio naše momčadi i naši predivni navijači koji su nas i danas došli ovdje pozdraviti i podržati nas uoči važne utakmice osmine finala. Uz njihovu pomoć i, vjerujem, punu Arenu Zagreb možemo napraviti još jedan veliki pothvat ove sezone. Vjerujem u svoje igrače i ako svi zajedno damo sve od sebe, ni četvrtfinale nije prevelik zalogaj.”

Proslavljeni rukometaš Zagreba i trofejni hrvatski reprezentativac Ivan Čupić dodao je: „Hvala Fresh Corneru u čijim se prostorima uvijek rado družimo. Kao što je trener rekao, već smo ostvarili dvije velike pobjede nakon ovakve vrste druženja s medijima i navijačima i nadam se da će se taj pozitivni trend nastaviti i sljedeće srijede. Bez naših sponzora i navijača ne bismo bili tu gdje jesmo i ovim putem od srca im zahvaljujemo. Što se, pak, ekipe tiče, mogu obećati da će svaki igrač dati maksimum i da ćemo nastaviti sanjati svoj san, a to je plasman među osam najboljih u Europi.”

Uz vrhunsku kavu, ukusan hot-dog te ostalu Fresh Corner ponudu rukometaši su kupce obradovali i ulaznicama za utakmicu.

INA i Tifon već dugi niz godina uspješno razvijaju gastrokoncept Fresh Corner na svojim maloprodajnim mjestima, a suradnja je nastavljena i zajedničkom podrškom rukometašima Zagreba.

O Fresh Corneru

U sklopu gastrousluge Fresh Corner kupci se mogu okrijepiti u ugodnom ambijentu na čak više od 130 maloprodajnih mjesta Ine i Tifona. Na raspolaganju im je vrhunska Fresh Corner kava, na licu mjesta pripremljeni sendviči i nevjerojatno ukusan hot-dog, svježi sokovi i salate, svježe pečeni pekarski proizvodi, sladoledi, ali i topla jela. Kako bi ostao prvi izbor i nezaobilazna destinacija za odmor na putovanju, ponuda Fresh Cornera kontinuirano se obogaćuje i razvija za svakog kupca u pokretu.

Provjerite cjelokupnu bogatu ponudu i lokacije Fresh Cornera na freshcorner.hr!

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te važnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Tvrtku čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji se od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

PR         

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr

O Tifonu

Tifon d.o.o. član je MOL Grupe, sa sjedištem u Zagrebu te na hrvatskom tržištu svoje proizvode i usluge plasira na 52 prodajna mjesta i u Skladištu naftnih derivata Zabok. Tifon zapošljava više od 500 visoko motiviranih djelatnika, koje pomno prati u razvoju njihovih karijera uz stalnu edukaciju.

Tifon, najveća mreža benzinskih postaja u Hrvatskoj koja kupcima nudi isključivo goriva s aditivima, planira i dalje ulagati u vrhunsku kvalitetu svojih prodajnih mjesta, obučavanje osoblja te kreiranje novih ponuda u skladu sa suvremenim trendovima. Tifonova najveća nagrada svakako su zadovoljni kupci.