Sandra Perković nastavlja šampionski put uz podršku Ine

Zagreb, 7. lipnja 2018. – Danas je na Ininom maloprodajnom mjestu Dubrava uspostavljena suradnja između naše olimpijske pobjednice te svjetske i europske prvakinje u bacanju diska Sandre Perković i hrvatske naftne kompanije Ine.

Ovom prigodom predsjednik uprave Ine Zoltán Áldott izjavio je: „Izuzetno smo ponosni što smo u prilici pružiti podršku našoj Sandri koja nas je toliko puta do sada oduševila svojim uspjesima. Ona je daleko iznad konkurencije kada je u pitanju bacanje diska kao što je INA ispred drugih kada je u pitanju kvaliteta naših Class plus goriva. Naša kompanija spada u sam vrh hrvatskog gospodarstva, a Sandra u sam vrh atletike. Uvjeren sam da će sada uz Ininu pomoć njezin disk letjeti još dalje! Uz vrhunske profesionalce naša kompanija će nastaviti pružati podršku i amaterskim sportašima jer cilj nam je poticati sportski duh i zdravi način života kod svih.“ 

Najuspješnija hrvatska atletičarka Sandra Perković pohvalila je visoku kvalitetu Ininih goriva Class Plus, zahvalila je kompaniji na suradnji te dodala: “Vrhunska atletika je nemilosrdna i bez vrhunskih uvjeta teško je ostati uspješan. Zbog toga mi je velika podrška što će jedna tako snažna kompanija kao što je INA ubuduće stajati uz mene i pratiti me u mojim sportskim uspjesima. INA mi je oduvijek bila partner kad sam u automobilu, a sada će mi biti i na terenu pa se nadam da ću sve razveseliti novim odličnim rezultatima.“

„Sandra Perković brand je Zagreba, ali i cijele Hrvatske. Vjerovali smo u nju od samih početaka njene karijere. Imala je podršku Grada Zagreba te će je imati i dalje. Ponosni smo na nju i zadovoljstvo je vidjeti da sada uz nju stoji i velika kompanija poput Ine koja je također, poput Grada Zagreba, dokazani prijatelj sportaša.“, poručio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zahvalivši se Ini na suradnji uz želju da se ona nastavi i u godinama koje slijede.

O INA Grupi 
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 495 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR             
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument