Sea Star Festival 2017. u Ini pronašao partnera za dobru festivalsku energiju

  • INA daje podršku prvom hrvatskom izdanju inačice jednog od najcjenjenijih europskih festivala
  • Više od 70 izvođača zabavljat će publiku od 25. do 28. svibnja u Umagu

Zagreb, 12. svibnja 2017. – Jak line up Sea Star Festivala 2017. od čak 70 izvođača svjetskoga glasa koji će od 25. do 28. svibnja nastupati na šest pozornica smještenih unutar turističkog kompleksa Stella Maris u Umagu pojačan je dokazano najboljim energetskim partnerom – Inom. Sea Star festival 2017. prvo je hrvatsko izdanje EXIT-a – jednog od najcjenjenijih europskih festivala.

Ini je na podršci u organizaciji zahvalio Sanjin Đukićdirektor Sea Star festivala, te je pri tome izjavio: „Dobra festivalska energija se kreira odabirom savršene lokacije, atraktivnog programa i pravih strateških partnera što je u slučaju Sea Star festivala već sad očigledno dobitna kombinacija za uspjeh. INA je jedan od dugotrajnih simbola na ovim prostorima i već više od pola stoljeća nezaobilazna stanica na svakom putovanju, pa tako i prema hrvatskoj obali“.

Sponzorsku suradnju Sea Star Festivala 2017. i Ine komentirala je Marina Burazer, direktorica Sektora korporativnih komunikacija u Ini: „Sea Star Festival je zasigurno jedan od najznačajnijih događaja koji će se ove godine odvijati na hrvatskoj obali. Logično je da mu INA, kao vodeća energetska kompanija u Hrvatskoj i regiji, da podršku u njegovom prvom izdanju. Vjerujemo da će INA, kao kompanija predana zadovoljstvu svojih kupaca, ovim partnerstvom doprinijeti dobroj festivalskoj energiji u Umagu, ali i na putu prema Umagu.“

Umaški Sea Star postao je, u svega nekoliko mjeseci, najveća i najatraktivnija nova regionalna festivalska destinacija ove godine. Očekuje se da će umaškim Stella Marisom tijekom festivalskih dana dnevno prolaziti oko 25.000 ljudi. Nastupit će neka od najpoznatijih svjetskih i regionalnaih glazbenih imena, počevši od Prodigyja, Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera, Modestepa, Spillera, Penduluma pa do Dubioza Kolektiva, Umeka, Urban & 4, Elementala, Brkova, PipsChips&Videoclipsa i drugih više od 70 izvođača žanrovski raspoređenih od elektronike, rocka, punka, hipa hopa do reggaea i latina.
O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 495 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR         
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument