Studenti Ini dodijelili „Zlatni indeks“ u tri kategorije

  • Studenti su Inu nagradili u kategorijama Sudjelovanje na projektima u organizaciji studenata, Ulaganje u studentske udruge i Grand Prix
  • Kompanija nastavlja s podrškom studentskoj zajednici

Zagreb, 13. ožujka 2014. – U organizaciji studentske udruge eSTUDENT danas je održana svečana dodjela nagrade „Zlatni indeks“, a INA je priznanje odnijela u kategorijama „Sudjelovanje na projektima u organizaciji studenata“, „Ulaganje u studentske udruge“ i „Grand Prix“. Ove godine „Zlatni indeks“  je po prvi put organiziran na nacionalnoj razini, uz aktivno sudjelovanje studenata sa svih javnih sveučilišta u Republici Hrvatskoj, koji su zajednički odlučili o dobitnicima nagrada.

Prihvaćajući nagradu, Bruna Kostelac, direktorica Inine Službe za razvoj i obrazovanje, naglasila je kako INA ovu nagradu posebno cijeni jer dolazi upravo od studenata koji su sami prepoznali podršku koju Kompanija kontinuirano daje studentskim projektima i inicijativama. Dodala je kako ovo priznanje dodatno motivira za daljnje jačanje suradnje sa studentskom zajednicom.

„Zlatni indeks“ jedinstvena je nagrada na području Republike Hrvatske koja se dodjeljuje četvrtu godinu zaredom kompanijama koja su najviše pridonijele kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata. INA je i u 2014. nastavila s provođenjem programa i inicijativa usmjerenih na studentsku populaciju i mlade, kao i uspješnu suradnju s trima studentskim udrugama: eSTUDENT, AIESEC Hrvatska i BEST (Board of European Student of Technology) koja će, kao i prethodnih godina, biti obilježena sudjelovanjem na događanjima u organizaciji spomenutih udruga te samostalnim provođenjem projekata usmjerenih na pružanje podrške studentskoj populaciji.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.460 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 444 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument