Svečano otvorena Inina benzinska postaja Gospić-Budačka nakon kapitalne rekonstrukcije

Gospić, 19. veljače 2015. – Danas je, nakon uspješne provedbe kapitalne rekonstrukcije, svečano otvorena Inina benzinska postaja na ulazu u grad Gospić, u Budačkoj ulici, uz prisustvo visokih predstavnika Ine i lokalne zajednice, ali i brojnih posjetitelja koje je INA ovom prigodom počastila promotivnim poklonima.

Svečano otvorenje uveličali su g. Vladimir Anđelić, direktor Regije Rijeka, gradonačelnik grada Gospića, Petar Krmpotić, župan Ličko-senjske županije, Milan Kolić, i mnogi drugi. Prilikom otvorenja g. Anđelić izjavio je: „Od danas će naši kupci moći gorivom opskrbiti svoja vozila na modernoj, sigurnoj i izvrsno opremljenoj postaji. Uz to moći će na jednom mjestu obaviti svoju kupovinu jer je u maloprodajnom prostoru benzinske postaje, bogat asortiman robe široke potrošnje, proširen i kategorijom prehrambenih namirnica po osobito pristupačni cijenama. Na taj način našim kupcima omogućavamo uštedu vremena i novca.“

Kapitalna rekonstrukcija benzinske postaje Gospić-Budačka koja se nalazi na ulazu u Gospić započeta je u srpnju prošle godine, te je podrazumijevala kompletno uklanjanje stare benzinske postaje. Nova benzinska postaja opremljena je najsuvremenijim uređajima, a bit će prva u Ininoj maloprodajnoj mreži koja će omogućiti vozačima kamiona, gospodarskih vozila i autobusa ulijevanje AdBlue otopine direktno iz spremnika u vozilo. Benzinska postaja projektirana je i izgrađena poštujući sve zakonske propise vezane za sigurnost.

Projekt rekonstrukcije ove postaje samo je dio Ininog angažmana i doprinosa lokalnoj zajednici Gospića.
Kroz projekt „Zeleni pojas“  kojem je cilj sufinanciranje projekata u području ekologije i održivog razvoja INA je sponzorirala projekt „SOS za Park šumu Jasikovac“. U uređenju zapuštenih staza, postavljanju spremnika za otpad, info-ploča u Parku, stalaka za bicikle, klupa i stolova sudjelovao je i Inin klub volontera.

Plavi koncept je veliki projekt modernizacije Inine maloprodajne mreže započet krajem 2010. godine kojim unaprjeđujemo svoju ponudu i razinu usluge. Počevši od prve svečano otvorene i modernizirane postaje u Puli, Galižana-zapad, do sada je preuređeno gotovo 200 benzinskih postaja diljem Hrvatske. S projektom modernizacije maloprodajne mreže nastavit će se i u ovoj godini, a posebna pažnja bit će usmjerena na modernizaciju kafića i autopraonica kako bi svojim kupcima omogućili što ugodniji boravak na Ininim benzinskim postajama te vrhunsku uslugu.

Moderne benzinske postaje projektirane su prema najsuvremenijim standardima poslovanja, a trenutno moderniziramo 17 naših postaja. Popis svih postaja moderniziranih projektom „Plavi koncept“ pronađite na sljedećem linku.

INA se tako može pohvaliti najvećom moderniziranom maloprodajnom mrežom u Hrvatskoj kako bi vam naše postaje i dalje ostale najbliže!

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 438 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr
Priloženi dokument