Svečano otvorenje Inine benzinske postaje Smokovik

U petak, 23. rujna svečano će se otvoriti netom rekonstruirana Inina benzinska postaja Smokovik u Splitu. U sklopu otvorenja održat će se niz atraktivnih događanja za potrošače od 10.00 do 18.00 sati.

Za svakih potrošenih 200 kuna potrošači mogu osvojiti brojne nagrade, a bez obzira na iznos za utočeno gorivo okušati se i u vožnji utrke na Playstationu s automobilističkim asom Nikom Pulićem koji će nam se pridružiti na postaji od 15.00 do 17.00 sati.

Benzinska postaja Smokovik započela je s radom prošli tjedan, a u ponudi ima četiri vrste goriva – Eurosuper BS 95 CLASS,  Eurosuper BS 98, Eurodizel BS i Eurodizel BS CLASS – te plin u bocama i maziva. U maloprodajnom prostoru koji se proteže na 90 kvadratnih metara dostupan je bogat asortiman roba široke potrošnje, kao i samoposlužni aparat za kavu. Radno vrijeme postaje je non-stop. BP Smokovik je 15. po redu Inina postaja koja je u sklopu opsežnog programa modernizacije maloprodajne mreže rekonstruirana ili obnovljena te ima novi vizualni identitet, tzv. Plavi koncept.Priloženi dokument