U Novskoj otvoreno modernizirano Inino maloprodajno mjesto

Zagreb, 28. lipnja 2023. – Putovanje autocestom prema istoku ili zapadu Hrvatske postalo je bogatije za novootvorenu moderniziranu lokaciju Ine u Novskoj. Ovo maloprodajno mjesto pruža savršeni prostor za odmor i osvježenje u Fresh Corneru te nudi visokokvalitetna Class Plus Expert goriva za bezbrižan nastavak putovanja.

Vrata kupcima otvorilo je modernizirano maloprodajno mjesto INA Stari Grabovac-jug u Novskoj, a oni su tim povodom imali priliku uživati u našoj ponudi, zaigrati kolo sreće, osvojiti vrijedne nagrade te fotografirati se s vozačem relija i Ininim ambasadorom Jurajem Šebaljem.

Na ovoj lokaciji, osim visokokvalitetnih Ininih goriva i robe široke potrošnje, kupci mogu izabrati i nešto iz bogate gastro ponude Fresh Cornera te uživati u vrhunskoj Fresh Corner kavi, osjetiti čari neodoljivo hrskavog hot doga, svježe pripremljenog sendviča ili tortilje ili se zasladiti uvijek svježe pečenim kroasanima.

„Svako otvaranje moderniziranog maloprodajnog mjesta veliki je korak za Inu. INA ostaje lider u maloprodaji na ovim prostorima, prepoznatljiv brand s kvalitetnim gorivima i Fresh Corner gastro konceptom, što je čini nezaobilaznom lokacijom na putovanju. U sklopu strateškog razvoja maloprodajne mreže, kontinuirano ulažemo napore u stvaranje modernog ambijenta i unapređenje ponude kako bismo kupcima u pokretu pružili izvanredno iskustvo. Radujemo se posjetiteljima naših maloprodajnih mjesta, ne samo ovdje nego diljem Hrvatske.“, rekao je predsjednik Uprave Ine g. Péter Ratatics.

Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje, osvrnula se na gastro koncept Fresh Corner i nova Class Plus Expert goriva: „Već prepoznat među našim posjetiteljima, Fresh Corner predstavlja ponudu svježe hrane i pića koja zadovoljava ukuse i potrebe različitih tipova kupaca. S posebnom pažnjom odabiremo visokokvalitetne namirnice kako bismo osigurali da naši kupci uživaju u ukusnim obrocima i osvježavajućim napicima. Svaka od 105 Fresh Corner lokacija u Hrvatskoj ima raznolik izbor hrane koja će posjetitelje napuniti energijom i osigurati da nastave bezbrižno svoje putovanje. Također, uz nova Class Plus Expert goriva, kupci mogu biti sigurni da pružaju najbolju njegu svom vozilu i osiguravaju mu bolju učinkovitost i performanse.“

Modernizirano maloprodajno mjesto pruža usluge 0-24 h, stoga ne propustite priliku istražiti bogatu ponudu na ovoj lokaciji!

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te važnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Tvrtku čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji se od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

PR       

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Phone:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr