Učenici OŠ „Kostrena“ učili igrati tenis

KOSTRENA, 21. rujna 2011. –  U suradnji s teniskim klubom „Kvarner“ iz Rijeke-Marčeljeva Draga na terenima Osnovne škole „ Kostrena“održana je prezentacija i igra tenisa za svu djecu iz škole „Kostrena“. U igri je sudjelovalo oko 300 djece.
Projekte, kojima je cilj potaknuti djecu da sudjeluju u sportskim aktivnostima i  svoje slobodno vrijeme ispune kvalitetnim sadržajem,  podržala je i INA – Industrija nafte, d.d.
Tom prilikom Biserka Miškulin, ravnateljica osnovne škole „Kostrena“ istaknula je: „Suradnja s Inom bila je ugodna i besprijekorno organizirana osobito jer se radi o zdravoj rekreaciji koja je omogućena učenicima naše škole.“

INA ima veliku ulogu u društvu i zajednici i kao takva ima i odgovornost prema njoj. Naročito kada se o važnom segmentu kojeg se ne smije zanemariti, a to je sport.
Igor Šepić, direktor Rafinerije nafte Rijeka, rekao je da su projekti poput ovih iznimno važni jer uče djecu da se od najranije dobi bave sportskim aktivnostima i  svoje slobodno vrijeme ispune kvalitetnim sadržajem te dodao: „ Sport na najbolji mogući način promovira zajedništvo, timski duh, upornost i važnost predanog rada na ostvarivanju ciljeva, a to su vrijednosti koje u svom djelovanju promiče i INA.“

Već treću godinu za redom, INA je bila zlatni sponzor međunarodne jedriličarske regate Fiumanka, a poduprla je i niz drugih sportskih manifestacija poput INA Sportskih igara mladih čiji je cilj potaknuti djecu da svoje slobodno vrijeme ispune kvalitetnim sadržajem, Međunarodnog nogometnog turnira Limača u Ivanić Gradu, Memorijalnog nogometnog turnira Egon Polić koji se održao u Kostreni, te teniskog turnira Rijeka Open powered by INA.

Priloženi dokument