Ulaznice za Fresh Island Festival kupite na Ininim odabranim maloprodajnim mjestima

  • INA u suradnji s najvećim europskim Hip-Hop festivalom na plaži
  • Ove godine održat će se šestu godinu zaredom, od 11. do 13. srpnja na plaži Zrće
  • Uz ostala svjetska imena, na festivalu će nastupiti jedan od najpoznatijih R’n’B glazbenika današnjice Sean Paul
  • Ulaznice za festival se mogu kupiti na 27 Ininih maloprodajnih mjesta

Zagreb, 8. lipnja 2017. –Fresh Island Festival, najveći europski Hip-Hop festival na plaži, okrunjen je nizom titula od strane internacionalnih medija, a ove godine će se održati od 11. do 13. srpnja na otoku Pagu, u Novalji na plaži Zrće. Šesto izdanje festivala podržat će INA, koja je prepoznala važnost jednog od najznačajnijih ljetnih događanja u regiji. Za sve ljubitelje urbane glazbe INA je osigurala ulaznice za Fresh Island Festival koje se mogu kupiti na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima.

Fresh Island Festival je ove godine osvojio nagradu „Attend“ za najbolji glazbeni događaj u 2016. godini u Hrvatskoj te ga je britanski The Guardian uvrstio u top 10 najboljih Festivala u 2017. Godišnje festival posjeti od 10 do 15 tisuća glazbenih fanova, za koje će i ove godine nastupiti neka od najvećih imena urbane glazbe. Uz jednog od najpoznatijeg R’n’B glazbenika današnjice Sean Paula, na festivalu će nastupati Rae Sremmurd, Young Thug, French Montana, Lady Leshurr, DJ Jazzy Jeff, Westwood i brojni drugi.

Popis odabranih Ininih maloprodajnih mjesta na kojima se mogu kupiti ulaznice za Fresh Island Festival možete pronaći ovdje.

Novu suradnju Fresh Island Festivala 2017. i Ine istaknula je gđa Marina Burazer, direktorica Sektora korporativnih komunikacija u Ini: „Drago nam je da INA kroz ovu suradnju može sudjelovati u bogaćenju naše urbane ponude i scene, a samim time i promociji Hrvatske kao jedne od top destinacija za mlade. INA ovom suradnjom nastavlja s podrškom glazbenih događanja s ciljem stvaranja pozitivne festivalske atmosfere i pružanja najbolje usluge glazbenim fanovima koji će putovati prema našoj obali.“

„Drago nam je da je INA kao tvrtka prepoznala važnost povezivanja sa mladima iz cijelog svijeta jer kao i Fresh Island Festival djeluje globalno na svjetskom tržištu. Također, iznimno je važno ulagati u nove generacije te ćemo ovom suradnjom kroz komunikaciju naših kanala uputiti naše posjetitelje i na Inin program Growww koji je usmjeren na zapošljavanje mladih talenata različitih stručnih profila. Veselimo se suradnji te razmjeni iskustva na svim poljima.“, zahvalio je g. Adnan Mehmedović, predstavnik Fresh Island Festivala Ini što se uključila u organizaciju festivala.
O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 495 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument