Ulaznice za Fresh Island Festival pronađite na Ini!

Zagreb, 19. travnja, 2018. – INA će drugu godinu zaredom podržati Fresh Island Festival, najveći europski Hip-Hop festival na plaži, u sklopu kojeg se očekuje dolazak najvećih svjetskih glazbenika u Hrvatsku. Ove godine festival će se održati između 10. i 12. srpnja na otoku Pagu, u Novalji na plaži Zrće, uz predprogram koji započinje već od 8. srpnja u klubovima Cocomo, Kalypso i Rocks te Closing After Festival 13. srpnja, što uključuje ukupno tjedan dana nezaboravnog festivalskog doživljaja u kojem će uživati više od 10.000 mladih iz 40 zemalja.

Za sve ljubitelje urbane glazbe INA je osigurala ulaznice za Fresh Island Festival čija je cijena za 120 kn povoljnija od redovne cijene, a možete ih pronaći na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima.

Ovu suradnju najavila je Marina Burazer, direktorica Korporativnih komunikacija u Ini„Sigurni smo da će se, kao i prošle godine, ovo partnerstvo realizirati na obostrano zadovoljstvo vjernih fanova Fresh Island festivala i Ininih kupaca. Sve njih na putu do ovog popularnog festivala, okrunjenog nizom titula od strane internacionalnih medija, čeka dokazano najbolja usluga na Ininim maloprodajnim mjestima. INA ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj i regiji, a drago nam je što možemo pokazati kako sudjelujemo i u razvoju urbane glazbene scene te na taj način odgovaramo na društvene potrebe mladih.“

„Drago nam je što je INA drugu godinu zaredom prepoznala važnost Festivala kao jednog od najpopularnijih turističkih brendova Hrvatske. Zajedno smo omogućili smo svim fanovima Fresh Island festivala da svoju ulaznicu za sedmo izdanje kupe povoljnije za čak 20% na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima. Neke od najvećih glazbenika današnjice vidjet ćete uživo upravo na Ininoj pozornici između 10. i 12. srpnja na plaži Zrće i zato vas pozivamo da nam se pridružite na festivalu!“ izjavio je Adnan Mehmedović, PR direktor festivala.

Uz američkog repera Lil Pumpa, britanske senzacije J Hus te DJ uzora Tim Westwooda i Statik Selekte, na Fresh Island Festival stiže i velika zvijezda Wiz Khalifa, kanadska r’n’b senzacija PartyNextDoor, Hip-Hop avangarda Vince Staples te Ty Dolla $ign u sklopu zasebnog koncertnog događaja Zero Day kojim se tradicionalno otvara Festival.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 494 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr