Uručen Mercedes sretnoj dobitnici u Ininoj nagradnoj igri

Zagreb, 3. veljače 2023. Atraktivna nagrada, luksuzni osobni automobil Mercedes GLA 180, uručen je jučer sretnoj dobitnici Ireni Pavlović iz Svete Nedelje u sklopu Inine nagradne igre „Na Inu skreni i po Mercedes kreni“.

Kroz prosinac i siječanj u tijeku je bila Inina nagradna igra u kojoj su kupci imali priliku osvojiti spektakularne nagrade, a ostvareno je gotovo 910 000 prijava, uključujući dvostruke prijave kroz INA Loyalty. INA je nagrađivala kupce s ukupno 114 dnevnih nagrada – INA karticom od 132,72 eura / 1000 kn, jednom tjedno s obiteljskim putovanjem u vrijednosti većoj od 2600 eura / 20 000 kn, posebnom nagradom od 1000 l Class Plus goriva samo za kupce Class Plus goriva te s čak dva Mercedesa GLA 180. Na Ininom maloprodajnom mjestu Gradna-sjever sretnoj je dobitnici jučer svečano uručena prva mjesečna nagrada – Mercedes GLA 180: „Još uvijek dolazim k sebi, jer ovakve vijesti se ne primaju svaki dan! Baš se radujem novom automobilu i preporučam svima da putuju s Inom i obavezno sudjeluju u njihovim nagradnim igrama. Članica sam INA Loyalty programa i vjerujem da mi je to pomoglo da baš ja budem ta sretnica. Zato ne čekajte i učlanite se i vi u INA Loyalty! Hvala Ini na nagradi!“

Ključeve Mercedesa dobitnici je uručila Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje koja je pritom istaknula: „Drago nam je da naši kupci prepoznaju naša nastojanja da ostanemo njihov prvi izbor na putu. Čestitam sretnoj dobitnici naše nagrade i zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj atraktivnoj nagradnoj igri, ali i svim kupcima koji zbog naše bogate ponude, vrhunskih goriva, ali i kave dolaze na Inu svakodnevno.“

Na maloprodajno mjesto Gradna-sjever gdje je održano uručenje stigao je i Juraj Šebalj, uspješni reli vozač koji već niz godina surađuje s Inom, kako bi dobitnici natočio prvi spremnik novog Mercedesa vrhunskim Class Plus gorivom.

Irena nije jedina dobitnica Mercedesa. INA je naime prekjučer u sklopu iste nagradne igre izvukla i drugog dobitnika Mercedesa, Roberta Grgičevića s Hvarate će mu u narednom razdoblju uručiti i ključeve automobila.

INA čestita svim dobitnicima!

O nagradnoj igri „Na Inu skreni i po Mercedes kreni“

Inina nagradna igra trajala je na Ininim maloprodajnim mjestima od 5. prosinca do 30. siječnja 2023. Kupci su mogli sudjelovati u ovoj nagradnoj igri na način da posjete bilo koje Inino maloprodajno mjesto od 5. prosinca 2022. do 30. siječnja 2023. i natoče Inina vrhunska goriva ili kupe svoj omiljen proizvod iz bogate gastro ponude Fresh Cornera ili robu široke potrošnje u iznosu od minimalno 33,18 EUR / 250 kn. Prijava za nagradnu igru bila je vrlo jednostavna – putem SMS-a ili kroz INA Loyalty aplikaciju / INA Loyalty internetsku stranicu. INA Loyalty prijavom, bez slanja broja računa i dodatnih troškova, kupci su ostvarili dvostruku prijavu i tako si udvostručili šansu za osvajanjem automobila. Više informacija o nagradnoj igri i svim dobitnicima potražite na poveznici.

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te važnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Tvrtku čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji se od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

PR        

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552| @: pr@ina.hr

Samobor, 020223. INA, Gradna Sjever. Dodjela automobila u skopu INA nagradne igre. Foto: Marko Todorov / CROPIX