Uručene donacije vrtićima za najbolje projekte

Ina je u suradnji s Večernjim listom provela donatorsku akciju „Neka snovi postanu stvarnost“ kojom su se pozivali roditelji, odgajatelji te djeca da svojim prijedlozima o poboljšanju vrtićkog odgoja doprinesu formiranju javnog mišljenja i poticanja svijesti o zdravom i sretnom odrastanju naših najmlađih.

Od mnoštva prijava stručni žiri, u kojem su bile Romana Đurković iz Ine, prof. Marija Ivanković iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Mirela Drkulec Miletić iz Večernjeg lista, izabrao je projekte triju vrtića od kojih će svaki primiti donaciju od 15.000 kuna za provedbu istih.

Donaciju je tako u petak, 22. listopada, predstavnicima Dječjeg vrtića Vedri dani iz Starih Mikanovaca (za projekt „Ja želim biti novinar“ i niz drugih podprojekata), Dječjeg vrtića Zraka sunca iz Križevaca (za projekt „Uređujemo zeleni kutak“) te Dječjeg vrtića Josipdol (za projekt „Naš kraj“) na svečanosti u zgradi Večernjeg lista u Zagrebu uručila Nikolina Bradić Belobrajdić, direktorica Inine Službe za marketinške komunikacije.

Tom je prilikom Bradić Belobrajdić izrazila zadovoljstvo što ima priliku uručiti ove donacije nagrađenim vrtićima odnosno njihovim predstavnicima, čiji su se prijedlozi za poboljšanje vrtićkog odgoja istaknuli kreativnošću, posebnošću te poticanjem želje za učenjem i napretkom. „Ina se pri izboru projekata koje će podržati prvenstveno rukovodi kriterijem visokog stupnja korisnosti projekata za širu zajednicu i potrebe društva, a kroz svoje sponzorsko-donatorske aktivnosti nastojimo pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, a to su svakako djeca i mladi. Ovim smo projektom ne samo htjeli pomoći, već i doprinijeti formiranju javnog mišljenja i poticanja svijesti o zdravom i sretnom odrastanju naših najmlađih. Posebno me raduje velik broj prijava koje potvrđuju važnosti i značaj same akcije. Ovom se prilikom zahvaljujem svim sudionicima i još jednom upućujem čestitke nagrađenima“, naglasila je Bradić Belobrajdić.

Na kraju treba istaknuti kako ovo nije jedini ovakav projekt kojeg je Ina provela u suradnji s Večernjim listom, jer je nedavno uspješno završena akcija kojom su nagrađena vatrogasna društva, a koja je uz humanitarni imala i edukativni karakter. Predstavnici Ine i Večernjeg lista na kraju samog uručenja donacija izrazili su nadu da će se ovakve akcije koje pomažu svim segmentima društvene zajednice nastaviti i u budućnosti.