Uručene nagrade pobjednicima kreativnog natječaja „Nacrtaj maskotu u Ina bojama“

SLAVONSKI BROD, 3. lipnja 2011. – Danas su na Ininoj benzinskoj postaji Slavonski Brod – Osječka uručene nagrade pobjednicima kreativnog natječaja „Nacrtaj maskotu u Ina bojama“, koji je trajao od 20. travnja do 15. svibnja 2011 i u velikoj konkurenciji prva nagrada pripala je učeniku Tehničke škole Slavonski Brod Dini Jurkoviću. Druga nagrada pripala je  Barbari Blažević iz Virovitice, a treća Ivani Koren iz Siska. Natječaj su organizirali INA Sportske igre mladih i INA – Industrija nafte, d.d. kako bi djecu i mlade potaknuli na kreativnost, kako na terenu tako i izvan njega.

Prilikom uručenja nagrade Mladen Šprajc, regionalni voditelj Inine maloprodaje Slavonski Brod rekao je kako INA Sportske igre mladih imaju veliki značaj, ne samo u Hrvatskoj već i u regiji i izrazito mu je drago što okuplja tako veliki broj djece, tim više što je glavni cilj INA Sportskih igara mladih poticanje djece da svoje slobodno vrijeme ispune kvalitetnim sadržajem i nauče važnost sporta i zdravog života uopće. „Osim što imate razvijen sportski i natjecateljski duh, vidim da vam ne nedostaje ni kreativnosti. Upravo stoga smo organizirali ovaj kreativni natječaj da vašu kreativnost i dječju radoznalost još više potaknemo i razvijamo i povežemo s predstojećim natjecanjem“, naglasio je Šprajc.

Pobjednicima je u ime Organizacijskog odbora INA Sportskih igara mladih, čestitao koordinator Brodsko-posavske županije Gabrijel Crnković koji je naglasio kako Slavonski Brod oduvijek bilježi dobre rezultate na sportskim natjecanjima te izrazio zadovoljstvo što su se učenici dokazali i u kreativnom djelu. „Pobjednički crtež Dine Jurkovića prikazuje sve ono što Sportske igre mladih predstavljaju: sportski duh, zabavu i zajedništvo naravno u plavo –bijelim bojama, odnosno Ininim bojama. Veliko hvala Ini što je prepoznala vrijednost Sportskih igara mladih, ali i dala priliku djeci i mladima da na drugačiji način iskažu svoje sposobnosti kako na terenu tako i izvan njega“, zaključio je Crnković.

U tijeku je novi kreativni natječaj „Smisli krilaticu“ koja će povezati Inu i Sportske igre mladih.  Kreativni natječaj traje od 30. svibnja do 25. lipnja 2011., a uvjete sudjelovanja možete pronaći na Facebook Fan Page Sportskih igara mladih (www.facebook.com/sportske.igre.mladih). Najmaštovitije radove očekuju zanimljive nagrade:

  1. iPod nano (MP3/MP4 Apple iPod nano 8 GB)
  2. Digitalni fotoaparat Canon PowerShot A490.    MP 3 player iPod shuffle 2 GB

 
Ne zaboravite da prijave na INA Sportske igre mladih još uvijek traju! Očekuje vas zabava i druženje. Djeca i mladi od 7 do 18 godina mogu se prijaviti na brojeve telefona 021/ 541-454 ili 021/541-455 kao i na određenim Ina benzinskim postajama ispunjavanjem Prijavnica.Priloženi dokument