Uz Inin program vjernosti povoljnije do proizvoda Oral B i Gillette

  • Vjernim kupcima do 50%* popusta na Oral B i Gillette proizvode
  • Oral B i Gillette program vjernosti na Ininim benzinskim postajama traje do 19. siječnja 2016.

Zagreb, 19. listopada 2015. – INA je za svoje kupce pripremila Oral B i Gillette program vjernosti koji traje do 19. siječnja 2016., odnosno do isteka zaliha. Brijači za dame i gospodu te električne četkice za zube za djecu i odrasle samo su neki od 20ak vrhunskih Oral B i Gillette proizvoda koji se sada mogu povoljno kupiti na Ininim maloprodajnim mjestima.

U sklopu ovog programa vjernosti, kupci će za svakih 50 kuna potrošenih za kupnju goriva ili robe široke potrošnje na Ininim maloprodajnim mjestima dobiti po jednu naljepnicu koju trebaju zalijepiti u  pripadajuću knjižicu, a nakon što prikupe potreban broj naljepnica u mogućnosti su kupiti željene Oral B i Gillette proizvode uz do 50% popusta*.

Naljepnice se mogu sakupljati na svim Ininim maloprodajnim mjestima, a iskoristiti na odabranim maloprodajnim mjestima uključenima u program vjernosti.

Brandovi Oral B i Gillette među vodećima su u svijetu te su dio kompanije Procter & Gamble. Širok spektar Oral B proizvoda za higijenu usne šupljine uključuje ručne i električne četkice za zube za djecu i odrasle, dok Gillette donosi inovaciju u segmentu britvica i brijača kako bi pružio najbolje iskustvo brijanja ikad već preko stotinu godina.

u usporedbi s redovnim maloprodajnim cijenama u maloprodajnoj mreži.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 441 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr
Priloženi dokument