Uz Inu upoznajte prirodne ljepote Hrvatske

U suradnji s pet nacionalnih parkova INA organizira novu ljetnu akciju
Točeći na Ini ostvarite popust na ulaznice za NP Brijuni, Paklenica, Mljet, Risnjak i Sjeverni Velebit
Akcija traje do 31. kolovoza, a ostvareni popust iskoristiv je do 31. prosinca

Zagreb, 3. srpnja 2013- Povodom ljetne sezone INA je na svojim benzinskim postajama pokrenula zanimljivu akciju u suradnji s pet nacionalnih parkova; Risnjakom, Brijunima, Sjevernim Velebitom, Paklenicom i Mljetom. Ukoliko u razdoblju od 21. lipnja do 31. kolovoza na odabranim Ininim benzinskim postajama potrošači ostvare kupnju u iznosu od minimalno 200,00 kuna za osobna vozila, odnosno najmanje 500,00 kuna, imaju priliku ostvariti 25% popusta na cijenu ulaznica za navedene nacionalne parkove. Po jednom vozilu maksimalno je moguće ostvariti pet kupona. Akcija traje do 31. kolovoza 2013. godine, dok se kuponi s popustom mogu iskoristiti do 31. prosinca 2013.
Republika Hrvatska može se pohvaliti s čak sedam kulturno-povijesnih i prirodnih ljepota upisanih na UNESCO-ov popis svjetske baštine te 8 nacionalnih parkova i 11 parkova prirode. Ovom prilikom pozivamo sve Inine kupce da iskoriste ovu priliku te po povoljnijim cijenama posjete naše prirodne znamenitosti, a dodatne informacije o akciji mogu pronaći i na Ininim web i Facebook stranicama. Popis 39 odabranih Ininih benzinskih postaja na kojima možete ostvariti pravo na kupon za popust dostupan je na sljedećem linku.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.854 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel: 01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument