Uz Inu uživajte u nastupu Magdi Rúzse i Tonyja Cetinskog

Zagreb, 18. lipnja- Povodom pristupanja Hrvatske Europskoj uniji, u Osijeku će se 30. lipnja pod Ininim pokroviteljstvom održati koncert istaknutih hrvatskih i mađarskih pjevača, Tonyja Cetinskog i Magdolne Rúzse.

Koncert organiziraju Grad Osijek i mađarsko veleposlanstvo u Hrvatskoj, uz potporu Ine, kako bi zajedno s građanima Osijeka odali počast ulasku Hrvatske u EU i to uz nezaboravan nastup ovih renomiranih izvođača. Koncert je, stoga, slobodan za javnost, a INA poziva sve građane Osijeka da se okupe na Trgu Svetog Trojstva u nedjelju, 30. lipnja.

Početak koncerta zakazan je za 22 sata uz nastup Magdolne Rúzse. Nakon nastupa Tonyja Cetinskog, publika će imati priliku poslušati njihov duet, nakon čega će uslijediti spektakularan vatromet.

Tony Cetinski jedan je od najpopularnijih pjevača u Hrvatskoj, čija je popularnost narasla i izvan nacionalnih granica te se dokazao kao jedan od najboljih izvođača u regiji. Magdolna Rúzsa je mađarska pop pjevačica koja je osvojila nacionalno talent natjecanje 2006. godine. Također je predstavljala Mađarsku na Euroviziji 2007. godine, gdje je osvojila deveto mjesto s pjesmom „Unsubstantial Blues“.Priloženi dokument