Uz podršku Ine održan TRACK&FUN na Grobniku

  • INA tradicionalni sponzor ovog događanja
  • Prilika za ljubitelje automobila i brzine da iskušaju svoje umijeće na trkaćoj stazi

Zagreb, 16. svibnja 2014.- Uz podršku Ine, a u organizaciji časopisa Auto, jučer je u Rijeci na automotodromu Grobnik održan ovogodišnji TRACK&FUN, automobilsko događanje koje svim ljubiteljima automobila i brzine pruža priliku da iskušaju svoje vozačke sposobnosti u kontroliranim i sigurnom uvjetima uz savjete instruktora.

Posjetitelji su imali priliku proći stazu vozeći vlastiti ili promotivni automobil, a potpunim početnicima bila je dostupna i stalna pomoć instruktora, dok je pridržavanje strogih pravila ponašanja na stazi omogućilo sigurnu vožnju bez nezgoda.

U sklopu natječaja „Zašto su automobili tvoja strast“, a kojeg je INA organizirala na svojoj Facebook stranici, najoriginalniji odgovor nagrađen je adrenalinskom vožnjom na grobničkoj stazi u sportskom automobilu s profesionalnim vozačem koji je sretnom dobitniku otkrio sve tajne ove trkaće staze.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.460 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument