Uz podršku Ine poboljšani uvjeti boravka djece u DV Proljeće Kloštar Ivanić

  • Inina donacija omogućila ugradnju antistresnih podloga na igralište vrtića
  • Obzirom da u sklopu vrtića nema zelenih površina, antistresne podloge na igralištu omogućuju sigurniju igru djece

Kloštar Ivanić, 22. srpnja 2014. – Danas je u Kloštar Ivaniću predstavljena donacija Ine dječjem vrtiću Proljeće kojom je omogućena kupnja i postavljanje antistresne podloge na  igralištu u sklopu vrtića.

Ravnateljica DV Proljeće, gđa. Katarina Geršak, iskoristila je današnju priliku da se zahvali Ini, dok je g. Dubravko Novosel, Inin direktor proizvodne regije zapadna Hrvatska rekao „U Ini nam je uistinu drago što smo kroz donaciju vrtiću pridonijeli osiguranju poboljšanih uvjeta za svakodnevnu igru i zabavu djece, malih polaznika vrtića. Osim toga, obzirom na našu prisutnost u ovom području kroz istraživačko-proizvodne aktivnosti, a koja seže nekoliko desetljeća unatrag, trudimo se sudjelovati u životu lokalnih zajednica ovog kraja i podržati projekte koji su od značaja za te zajednice. Posebno nam je drago kada ti projekti uključuju one najmlađe, kao što je slučaj s ovim današnjim“.

Antistresne podloge, koje djeci omogućuju bezbrižniju i sigurniju svakodnevnu igru, postavljene su početkom srpnja, a za DV Proljeće bile su od važnosti upravo radi nedostatka zelene površine za igru u sklopu vrtića.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument