Veliki broj zainteresiranih za Inin model poduzetnika

Nedavno pokrenut natječaj pružio priliku za izgradnju vlastite tvrtke
Cilj projekta nije otpuštanje radnika, već postizanje veće učinkovitosti

Zagreb, 10. srpnja 2013. – INA je nedavno pokrenula natječaj u kojem pruža priliku zaposlenicima (te zainteresiranima izvan kompanije) da postanu poduzetnici te izgrade svoju tvrtku uz Ininu pomoć.
„Postanite poduzetnik!“ je pilot projekt koji bi trebao obuhvatiti 20 benzinskih postaja koje bi se dale na upravljanje najboljim kandidatima. Takav model bi kompaniji omogućio postizanje veće konkurentnosti te bi se osigurala dugoročna održivost maloprodajnog poslovanja i njezin rast i razvoj na domaćem i regionalnom tržištu.

Cilj ovog pilot projekta nije otpuštanje radnika, već postizanje veće učinkovitosti maloprodajne mreže. Također, želimo naglasiti kako ne postoje viškovi zaposlenika na Ininim benzinskim postajama te kako je svaki naš radnik na postaji potreban u punom smislu te riječi.

Ističemo i kako je poziv za prijavu za upravljanje postajama postigao uistinu dobar odaziv s velikim brojem zainteresiranih kandidata što pokazuje kako je naša namjera prepoznata i podržana od budućih poduzetnika, što je bio i cilj kampanje.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.854 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.
PR
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel: 01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr