Više od 500 mališana sudjelovalo u novom Ininom projektu „S roditeljima na poslu“ u Zagrebu

  • INA Grupa po prvi je puta za svoje zaposlenike organizirala dan „S roditeljima na poslu“ na 7 lokacija u Hrvatskoj
  • Upravnu zgradu Ine u Novom Zagrebu posjetilo više od 500 djece

Zagreb, 22. rujna 2017. – INA Grupa je ove godine po prvi puta za svoje zaposlenike organizirala dan „S roditeljima na poslu“ tijekom kojega su dobili priliku dovesti svoju djecu na posao i pokazati im gdje i što rade.
Nakon što su u proteklom razdoblju djeca posjetila radna mjesta svojih roditelja u Rijeci, Sisku, Osijeku, Solinu, Đurđevcu i Ivanić Gradu, danas je više od 500 mališana – djece zaposlenika INA Grupe s područja Zagreba, sudjelovalo u Ininom projektu „S roditeljima na poslu“.
Otvaranjem svojih vrata djeci, Inina je upravna zgrada u Novom Zagrebu postala pravi centar edukativne dječje zabave. Mali posjetitelji, ali i odrasli u njihovoj pratnji, mogli su uživati u edukativnom programu kroz koji su, u zanimljivim radionicama, predstavama i igrama naučili ponešto o nafti i plinu, njihovoj proizvodnji i upotrebi, obišli radna mjesta svojih roditelja, zabavili se uz kreativne zadatke te dobili odgovor na česta pitanja upućena roditeljima: „A gdje ti radiš?“, „Mogu li danas s tobom na posao?“.
INA je tako na inovativan i zanimljiv način djeci pokušala predstaviti i približiti uzbudljiv svijet naftne i plinske industrije, ali i omogućiti roditeljima bolju ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 495 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR      
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument