Zahvaljujući Ini svečano otvoreno dječje igralište u Koprivnici

Koprivnica, 26. lipnja 2019. – G. Borko Buturac, direktor Inine Prodajne operative, i gradonačelnik Koprivnice g. Mišel Jakšić danas su svečano otvorili dječje igralište čije je uređenje donacijom pomogla INA. Radi se o jednom od šest projekata uređenja dječjih igrališta i opreme za vježbanje na otvorenom diljem Hrvatske za koje je INA donirala sprave i montažu te je ukupna vrijednost donacija gotovo 800 tisuća kuna, a posebnost koprivničkog igrališta je u tome što su odluku o lokaciji glasovanjem donijeli Inini pratitelji na Facebooku. 

G. Jakšić zahvalio je Ini na inicijativi, ali i svima koji su glasovali za ostvarenje ovog projekta:„Dobili smo ovo vrijedno igralište u samom srcu Koprivnice na radost i veselje sve djece i roditelja iz mjesnog odbora Taraščice, ali i svih drugih građana. Ugrađeno je deset sprava, svaka po visokim standardima i s antistres podlogama, te je ovo lijep primjer suradnje društveno odgovorne kompanije kao što je INA s lokalnom zajednicom, kojoj ovakvim akcijama pridonosi podizanju kvalitete i standarda života u stambenim kvartovima.“ 

G. Buturac se nadovezao: „INA je oduvijek bila aktivan član zajednica u kojima posluje i nastoji dati svoj doprinos svim važnim inicijativama, osobito onima usmjerenima na naše najmlađe sugrađane, a znamo da je njima najvažnija upravo igra. Zato nas raduje što smo pomogli u tome da im se omogući kvalitetan i siguran prostor na kojem će moći provoditi vrijeme sa svojim vršnjacima na najveseliji mogući način.“ 

Osim u Koprivnici, mališani se već igraju na igralištima u Šibeniku, Đurđevcu i Sisku, dok se najesen očekuje uređenje preostalih dvaju igrališta, u Osijeku i Vukovaru.

O INA Grupi 
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

PR             
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument