Započeo teniski turnir Rijeka Open powered by INA

Rijeka, 30. svibnja – Pod Ininim pokroviteljstvom, na terenima TK Kvarner u Rijeci, od 29. svibnja do 05. lipnja odigrava se teniski turnir Rijeka Open powered by INA. Kako bi turnir i sam tenis kao sport približili najmlađoj populaciji, organizatori turnira danas su na riječkom Korzu upriličili tzv. ‘Kids Day’. Djeca su tako dobila priliku da na improviziranom terenu u strogom centru grada izmijene pokoji udarac sa sudionicima turnira, hrvatskim tenisačima Antoniom Vejićem, Nikolom Mektićem i Borutom Pucom, sudjeluju u nagradnom kvizu i dobro se zabave.

Rijeka Open powered by INA, teniski turnir iz Challenger serije, po veličini je treći turnir u Hrvatskoj iza Croatia Opena u Umagu i Zagreb Indoorsa, a u istom rangu sa Zagreb Openom. Utemeljen je 2007. godine i vrlo brzo je prerastao u jednu od najvećih sportskih manifestacija u Primorsko – goranskoj županiji. O tome svjedoči i lista igrača koji su do sada na njemu nastupili, a koju predvode Marin Čilić, Thomas Muster, Nicolas Massu, Viktor Troicki i Christophe Rochus.
Ove godine se održava jubilarni peti put.

Budući da se ulaznice za teniski turnir Rijeka Open powered by INA ne naplaćuju, Riječani su na najbolji mogući način pozvani da u velikom broju prisustvuju mečevima, a Inin je doprinos sportskom i društvenom životu Grada Rijeke, kroz pokroviteljstvo nad turnirom dodatno pojačan.

Priloženi dokument