Zaposlenici Ine i ove godine sudjelovali na humanitarnom malonogometnom turniru

  • Humanitarni nogometni turnir održan 4. godinu zaredom
  • Prikupljena sredstva donirat će se Centru za rehabilitaciju Zagreb

Zagreb, 14. svibnja 2014.- Tijekom proteklog vikenda, 10. i 11. svibnja, zaposlenici Ine sudjelovali su na humanitarnom malonogometnom turniru „Kopačka solidarnosti“ u sportskoj dvorani Boćarskog doma Zrinjevac u Zagrebu, koji organizira studentska udruga eSTUDENT već četvrtu godinu zaredom. Uz Inu, na turniru je sudjelovalo osam momčadi ostalih kompanija i četiri studentske momčadi.

Prikupljene kotizacije i skupljena sredstva u iznosu od više od 17 tisuća kuna biti će donirana Centru za rehabilitaciju Zagreb – Podružnica Sloboština, koja uključuje i predškolski te osnovnoškolski odgoj djece s intelektualnim teškoćama u razvoju te će im prikupljena sredstva omogućiti lakši i bolji rad s djecom te još kvalitetnije obrazovanje i ostvarenje njihovih potencijala.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.460 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument