Zaposlenici Ine ponovno sudjelovali na humanitarnom malonogometnom turniru

Zagreb, 21. svibnja– Tijekom proteklog vikenda, 18. i 19. svibnja, zaposlenici Ine sudjelovali su na humanitarnom malonogometnom turniru „Kopačka solidarnosti“ u SRC Jelenovac, Zagreb, koji organizira studentska udruga eSTUDENT već treću godinu zaredom. Na turniru su sudjelovale tri momčadi poduzeća i sedam studentskih momčadi, a Inin tim osvojio je peto mjesto.

Prikupljene kotizacije i skupljena sredstva u iznosu od više od 15 tisuća kuna biti će donirana dvjema osnovnim školama u Varaždinskoj županiji koje se ubrajaju među najstarije škole u toj županiji; O.Š. Visoko te O.Š. Petar Zrinski u Jalžabetu. Donacija će se iskoristiti za poboljšanje loših uvjeta za rad te kupiti materijalna sredstva koja  su učenicima najpotrebnija, kao što su mikroskopi, plinski kotao,projektori, itd.

Sudjelovanje Ine kao strateškog partnera turnira nastavak je uspješne suradnje Ine i studentskih udruga na nizu projekata koji su usmjereni na studentsku populaciju. Ova suradnja potvrđena je i nastavku suradnje između Ine i studentskih udruga eStudent, AIESEC Hrvatska i BEST i u ovoj godini.Priloženi dokument