Zaposlenici Ine sudjelovali na humanitarnom malonogometnom turniru

Tijekom proteklog vikenda, 12. i 13. svibnja, zaposlenici Ine sudjelovali su na humanitarnom malonogometnom turniru u SRC Jelenovac, Zagreb, koji je organizirala studentska udruga eSTUDENT. Na turniru je sudjelovalo osam momčadi poduzeća i četiri momčadi studentskih udruga, a Inini zaposlenici osvojili su treće mjesto. Prikupljene kotizacije i skupljena sredstva u iznosu od 10.000 kuna biti će donirana udruzi ZAMISLI za opremanje vozila za svakodnevni prijevoz studenata s invaliditetom.

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom ZAMISLI osnovana je u travnju 2005. godine u Zagrebu sa svrhom promicanja kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom i zalaganje za donošenje minimalnih standarda u njihovom obrazovanju te podizanje kvalitete njihova života kroz različite projekte, edukativne radionice i druženja.

Sudjelovanje Ine kao strateškog partnera turnira nastavak je uspješne suradnje Ine i studentskih udruga na nizu projekata koji su usmjereni na studentsku populaciju. Ova suradnja potvrđena je i ugovorima o suradnji između Ine i studentskih udruga eStudent, AIESEC Osijek i BEST koji su potpisani početkom godine.Priloženi dokument