Završena kapitalna rekonstrukcija BP Biograd na Moru-magistrala

Nakon završetka kapitalne rekonstrukcije, BP Biograd na Moru-magistrala je od 27. srpnja ponovno u redovitom radu. Nalazi se na Jadranskoj magistrali, kod ulaza u Biograd na Moru. Postaja u ponudi im sve vrste goriva – Eurosuper BS 95, Eurosuper BS 95 CLASS, Eurodizel BS, Eurodizel BS CLASS i Eurosuper BS 98 – te maziva i plin u bocama. U maloprodajnom prostoru koji se proteže na 90 kvadratnih metara dostupan je bogat asortiman roba široke potrošnje, kao i samoposlužni aparat za kavu. Radno vrijeme postaje je non-stop.

BP Biograd na Moru-magistrala 14. je po redu Inina postaja koja je u sklopu opsežnog programa modernizacije maloprodajne mreže rekonstruirana ili obnovljena te ima novi vizualni identitet, tzv. plavi koncept.

Do kraja ove godine INA će modernizirati 50-ak postaja s naglaskom na novi vizualni identitet, tzv. plavi koncept. Osim visokokvalitetne ponude novih CLASS goriva i novog izgleda benzinskih postaja modernizacija podrazumijeva dodatna unaprjeđenja u smislu visoke razine tehničke opremljenosti benzinskih postaja te unapređenja usluga s ciljem da Inina prodajna mjesta budu još ugodnija mjesta kupnje.

Priloženi dokument