Završena kapitalna rekonstrukcija splitske BP Smokovik

Nakon završetka kapitalne rekonstrukcije, splitska BP Smokovik je od 16. rujna ponovno u redovitom radu. Postaja u ponudi ima četiri vrste goriva – Eurosuper BS 95 CLASS,  Eurosuper BS 98, Eurodizel BS i Eurodizel BS CLASS – te plin u bocama i maziva. U maloprodajnom prostoru koji se proteže na 90 kvadratnih metara dostupan je bogat asortiman roba široke potrošnje, kao i samoposlužni aparat za kavu. Radno vrijeme postaje je non-stop.

BP Smokovik je 15. po redu Inina postaja koja je u sklopu opsežnog programa modernizacije maloprodajne mreže rekonstruirana ili obnovljena, te ima novi vizualni identitet, tzv. Plavi koncept. Pored toga, INA je u ovoj godini pustila u rad i dvije nove benzinske postaje – BP Galižana- zapad i BP Župa.

Do kraja ove godine INA će modernizirati 50-ak postaja s naglaskom na novi vizualni identitet, tzv. plavi koncept. Osim visokokvalitetne ponude novih CLASS goriva i novog izgleda benzinskih postaja modernizacija podrazumijeva dodatna unaprjeđenja u smislu visoke razine tehničke opremljenosti benzinskih postaja te unapređenja usluga s ciljem da Inina maloprodajna mjesta budu još ugodnija mjesta kupnje.

Priloženi dokument