Završena modernizacija na benzinskim postajama Solin-Meterize i Trogir-Brigi

Zagreb, 14. svibnja 2012. – Nakon završetka radova modernizacije, Inine benzinske postaje Solin-Meterize i Trogir-Brigi ponovno su u redovnom radu. Modernizacije, osim ponude kvalitetnih goriva, uključuju novi vizualni identitet, vrhunsku tehničku opremljenost, obogaćenu gastro ponudu te još višu razinu usluge naših zaposlenika.

Trgovina na malo  ogledalo je kompanije i ujedno prvi kontakt s našim kupcima. Upravo s ciljem da  naše  postaje ostanu prvi izbor naših potrošača, krajem 2010. godine pokrenuta je modernizacija naše maloprodajne mreže pod nazivom „Plavi koncept“ kako bi svim našim potrošačima bili dostupni  visokokvalitetni proizvodi i  usluge u modernim i opremljenim prostorima.

Od početka projekta modernizirali smo oko četrdeset benzinskih postaja, a  obuhvaćene su sve naše regije– Osijek, Zagreb, Rijeka i Split. Do kraja godine imat ćemo najveću moderniziranu maloprodajnu mrežu u Hrvatskoj, a trenutno se fokusiramo na benzinske postaje diljem obale kako bi spremno odgovorili na pojačanu potražnju za našim proizvodima i uslugama tijekom ljetnih mjeseci.Priloženi dokument