Završeni 30. Buzetski dani

BUZET, 19. rujna 2011. – 30. jubilarno izdanje Buzetskih dana, europskog prvenstva brdskih auto utrka, koje se održavalo u Buzetu od 16. do 18. rujna na stazi Most – Peničići dužine 5.001 metar, jučer je završeno svečanom dodjelom nagrada.
Na ovogodišnjim Buzetskim danima sudjelovali su natjecatelji iz 11 europskih zemalja poput Austrije, Švicarske, Češke, Francuske, Mađarske, Italije i Luksemburga te susjednih zemalja Bosne i Hercegovine i Srbije s čak 24 formule.

INA – Industrija nafte, d.d. dala je podršku Niki Puliću, višestrukom hrvatskom i europskom prvaku na brdskim stazama podršku kao zlatni sponzor na Prvenstvu. Tom je prilikom predstavnik Ine, Vladimir Anđelić, direktor regije Rijeka, istaknuo: “Buzetski dani su prepoznata manifestacija u oktanskom svijetu stoga mi je drago da smo podržali jednog od najvećeg automobilskog asa današnjice Niku Pulića. Tim više što je INA na području proizvodnje i prodaje goriva na hrvatskom tržištu lider.“ Niko Pulić je u petak, 16. rujna, na Ininoj je benzinskoj postaji Buzet dijelio i potpisane karte potrošačima koji su ostvarili kupnju Class goriva ili proizvoda iz mazivaškog asortimana u iznosu od 200 kuna i više.

INA ima veliku ulogu u društvu i zajednici i kao takva ima i odgovornost prema njoj. Naročito kada se o važnom segmentu kojeg se ne smije zanemariti, a to je sport. Treću godinu za redom, INA je bila zlatni sponzor međunarodne jedriličarske regate Fiumanka, a poduprla je i niz drugih sportskih manifestacija poput INA Sportskih igara mladih čiji je cilj potaknuti djecu da svoje slobodno vrijeme ispune kvalitetnim sadržajem, Međunarodnog nogometnog turnira Limača u Ivanić Gradu, Memorijalnog nogometnog turnira Egon Polić koji se održao u Kostreni, te teniskog turnira Rijeka Open powered by INA.

Priloženi dokument