Završeni projekti u Općini Križ

  • Općina Križ i INA na zajedničkoj konferenciji za medije predstavili su završetak radova na projektima sanacije pomoćnog travnatog igrališta i rasvjete na Sportskom parku u Križu te projekt revitalizacije kina u Domu Kulture Josip Badalić u Križu
  • Spomenuti projekti provedeni su uz Ininu podršku, a od velikog su značaja za lokalnu zajednicu

Općina Križ, 29. listopada 2013. – Danas je u Općini Križ, u blizini Ivanić Grada, na zajedničkoj konferenciji za medije Ine i Općine Križ predstavljen završetak radova na projektima sanacije pomoćnog travnatog igrališta i rasvjete istog na Sportskom parku u Križu te projekt revitalizacije kina u Domu Kulture Josip Badalić u Križu.

Ovi projekti od iznimnog su značaja za lokalnu zajednicu, a realizirani su tijekom ove godine uz Ininu podršku. „Veseli nas što smo ponovno aktivno sudjelovali u radu zajednice i na veselje malih i velikih mogli podržati ove projekte. Iako je riječ o manjoj sredini, ona je za Inu posebno važna imajući na umu višegodišnju povezanost naše industrije s ovim krajem. Osim u prethodnim desetljećima, INA je i trenutno prisutna kroz nedavno potvrđena otkrića upravo na ovom području čijim ćemo crpljenjem ponovno potpomoći lokalne budžete. Nadamo se da ćemo ovako uspješnu suradnju nastaviti i u sljedećim godinama, na zadovoljstvo obje strane.“ – izjavio je ovom prilikom g. Dubravko Novosel, direktor Inine proizvodne regije zapadna Hrvatska.

Zahvaljujući Ininoj podršci još su protekle godine započeli radovi na Sportskom parku u Križu u sklopu kojih je uređeno rukometno igralište. Na radost mnogobrojnih sportskih klubova sada je uređeno i pomoćno nogometno igralište s rasvjetnim tijelima koja će omogućiti treninge i u večernjim satima. Općina Križ jedna je od manjih lokalnih jedinica koja još uvijek održava kino projekcije u Domu kulture Josip Badalić. Zahvaljujući Ini, prikazivanje filmova ili održavanje bilo koje druge kulturne manifestacije u kinu u Križu bit će znatno ugodnije budući su obnovljene stolice i uređen interijer kina.

U suradnji s Inom realizirano je do sada nekoliko projekata, vrlo bitnih za našu Općinu, posebno za rad udruga na području kulture i sporta te unapređenje života djece. Prilika je ovo da im još jednom zahvalimo na podršci projekata koji vrlo često budu zapostavljeni zbog nekih važnijih kapitalnih investicija, no zahvaljujući podršci Ine danas imamo realizirane projekte koji će dugi niz godina doprinositi kvaliteti života stanovnika naše Općine.“ – istaknuo je Općinski načelnik Općine Križ g. Marko Magdić.

INA – Industrija nafte, d.d. desetljećima je prisutna na području Općine Križ i ima važnu ulogu u životima lokalne zajednice. Do sada smo podržali realizaciju nekoliko značajnih projekata u Općini Križ, pri čemu možemo istaknuti sponzorstvo događanja povodom obilježavanja Godine Milke Trnine, ulaganje u obnovu Sportskog parka u Križu, uređenje okoliša Dječjeg vrtića Križ u Križu, podrška Festivalu slastica Kriški oblizeki i sl.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument