Završeno 41. Svjetsko juniorsko prvenstvo u jedrenju

Zadar – Svečanom dodjelom medalja, 15. srpnja, u Zadru je zatvoreno 41. izdanje Svjetskog prvenstva u jedrenju do 19 godina, koje su grad domaćin i jedriličarski klub „Uskok“ organizirali od 7. do 15. srpnja.

INA, Industrija nafte, d.d. pružila je svoju podršku kao službeni partner prvenstva te kao službeni dobavljač EURO V Class goriva. Na prvenstvu je sudjelovalo 260 natjecateljskih jedrilica, 350 jedriličara iz 58 zemalja svijeta dok je boje Hrvatske branilo njih dvanaest.
INA ima veliku ulogu u društvu i zajednici i kao takva ima i odgovornost prema njoj, a posebice kada je riječ o važnom segmentu poput sporta.

Ovo nije jedina jedriličarska manifestacija kojoj je INA dala podršku. Treću godinu za redom, INA je bila zlatni sponzor međunarodne jedriličarske regate Fiumanka, a poduprla je i niz drugih sportskih manifestacija poput INA Sportskih igara mladih čiji je cilj potaknuti djecu da svoje slobodno vrijeme ispune kvalitetnim sadržajem, Međunarodnog nogometnog turnira Limača u Ivanić Gradu, Memorijalnog nogometnog turnira Egon Polić koji se održao u Kostreni, te teniskog turnira Rijeka Open powered by INA.

INA je povodom održavanja Prvenstva nagradila i petero najbržih i najvjernijih kupaca. Naime, kupci su trebali u što bržem roku doći na neku od lokalnih benzinskih postaja i ostvariti kupnju u minimalnom iznosu od 150 kuna, te s računom doći u prostorije jedriličarskog kluba Uskok. Petero najbržih kupaca osvojilo je  voucher za školu jedrenja za djecu te Inin poklon paket koji im je uručio Stipe Tomić, regionalni voditelj maloprodaje.

Priloženi dokument